Jak połączyć sklep z mini restauracją? Własnie tak jak to uczyniliśmy w Smakach Budapesztu. Założeniem naszych Klientów było połączenie klasycznej funkcji sklepu z przysmakami z Węgier z miejscem do ich degustacji. W ten sposób lokal został podzielony na 3 części: kuchenną, restauracyjną oraz ekspozycyjną, w taki jednak sposób, który nie zakłócał żadnej z nich.

W projekcie odpowiadaliśmy za:

  • projekt aranżacji restauracji
  • projekt funkcjonalny
  • projekt technologiczny kuchni
  • projekt wodno-kanalizacyjny
  • projekt wentylacji
  • projekt elektryki restauracji w raz z oświetleniem
  • uzgodnienia dokumentacji z rzeczoznawcami BHP | Sanepid, PPOŻ
  • nadzór

 

Rodzaj inwestycji

Gastronomia

Lokalizacja

Warszawa

Klient

Biznes

Data

2014

Napisz do Nas

Imię *
Mail *
Telefon *
Wiadomość *

* pola obowiązkowe